CREMET QUINOASALAT

Foto: Ulrika Pousette.

SÅDAN GØR DU

1. Blend tranebær, macadamianødder eller solsikkekerner og vand til en creme i en blender eller med en stavblender. Smag til med hvid balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber.

2. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Lad den afkøle helt.

3. Gulerødderne skrælles og høvles i strimler.

4. Broccolien tøs op og skæres i små buketter. Grønkålsbladene befries for deres grove stilke og rives i mindre stykker.

5. Hak persillen groft. Skær radiserne i kvarte.

6. Skær bolsjebeden i tynde skiver. Rist solsikkekernerne på en tør pande.

7. Bland quinoaen med tranebærcremen.

8. Vend grønsagerne og persillen i.

9. Top med solsikkekerner og bolsjebede.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon