GEDEOSTETÆRTE MED OLIVEN

Sprød tærtebund og cremet fyld – en tærte, de fleste vil kunne lide!

SÅDAN GØR DU
1. Begynd med dejen. Ingredienserne kommes i en skål og røres sammen, til dejen er smidig. Dejen rulles ud og lægges i en tærteform.

2. Dejen forbages i 10 minutter ved 200 grader.

3. Tag den forbagte tærtebund ud af ovnen, og fortsæt med fyldet.

4. Svits spinaten i lidt olivenolie, salt og peber.

5. Bland cremefraiche og æg, og kom spinat og soltørrede tomater i massen.

6. Smag til med salt og peber. Hæld fyldet i tærtebunden.

7. Fordel gedeost og oliven oven på fyldet, og bag tærten i ca. 40 minutter ved 175 grader.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon