HALLOUMI STROGANOFF MED KARRY

Superenkel hverdagsret, som hele familien kan lide! En vegetarret, der ligger godt i maven.

SÅDAN GØR DU
1. Skær halloumien i store tern, og steg ternene i halvdelen af olien ved høj varme, til de tager farve.

2. Tag ternene op af panden, og sæt dem til side. Kom resten af olien på panden, og svits tomatpuréen i et par minutter.

3. Tilsæt cremefraiche, karry og sojasovs, og bland halloumien i. Kog op, og lad retten simre under låg i ca. 5-10 minutter.

4. Smag til med salt og peber.

5. Serveres med kogte basmatiris og grønne bønner.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon