HALLOUMI STROGANOFF MED KARRY

Superenkel hverdagsret, som hele familien kan lide! En vegetarret, der ligger godt i maven.
4 portioner
INGREDIENSER
- 400 g halloumi
- 2,5 dl laktosefri cremefraiche 3 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. karry 0,5 tsk. japansk soja 2 spsk. rapsolie
- Nogle dråber hvidløgsolie nogle dråber løgolie
- Salt og peber
- Tilbehør
- 4 portioner basmatiris
- 6 dl friske eller frosne grønne bønner
SÅDAN GØR DU
1. Skær halloumien i store tern, og steg ternene i halvdelen af olien ved høj varme, til de tager farve.
2. Tag ternene op af panden, og sæt dem til side. Kom resten af olien på panden, og svits tomatpuréen i et par minutter.
3. Tilsæt cremefraiche, karry og sojasovs, og bland halloumien i. Kog op, og lad retten simre under låg i ca. 5-10 minutter.
4. Smag til med salt og peber.
5. Serveres med kogte basmatiris og grønne bønner.