MAMA GUNILLAS PIZZAFISK

Tip! Det vil se flot ud, hvis du pynter med squash høvlet med en ostehøvl.
Artikel udgivet den 25-02-2022
Verdens nemmeste fiskeret med oregano, der får det til at smage lidt af pizza. Brug gerne torskeryg, som er den bedste del af torskefileten.
4 portioner
INGREDIENSER
- 1 spsk. olie, gerne med hvidløgssmag
- 2 spsk. frisk eller 2 tsk. tørret oregano 500 g hakkede tomater
- 2 spsk. koncentreret kalvefond 2 dl laktosefri cremefraiche 400 g torskefilet
- 125 g revet ost
Tilbehør
- 800 g kartofler
- 3 gulerødder
- 1 spsk. olie, gerne med citronsmag ½ spsk. balsamicoeddike
Tip!
Det vil se flot ud, hvis du pynter med squash høvlet med en ostehøvl.
SÅDAN GØR DU
1. Sæt ovnen på 225 grader. Kartoflerne skrælles og koges.
2. Svits oreganoen i olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, kalvefond og cremefraiche, og lad simre i ca. 5 minutter.
3. Skær torskefileterne i portionsstykker, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld tomatblandingen over, og top med revet ost.
4. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter.
5. Gulerødderne skrælles, rives og blandes med olie og balsamicoeddike.
6. Fiskeretten serveres med kogte kartofler og gulerodssalat.