MAVEVENLIG GRANOLA

Mysli, der ikke fås bedre. Da visse ingredienser kan være svære at få fat i, laves denne mysli efter devisen “alt godt fra skabet”.

Mængden af sirup kan tilpasses efter smag og behag. Fiberberigede havregryn indeholder ofte hvedeklid, så vælg de almindelige.

SÅDAN GØR DU

1. Sæt ovnen på 175 grader.

2. Havregryn, flager, poppet boghvede, poppet quinoa, frø, kerner og hakkede nødder blandes i en bradepande.

3. Sirup, rapsolie og vand hældes over. Rør om, så der dannes klumper i blandingen.

4. Ristes i ovnen i ca. 45 minutter.

5. Rør om hvert femtende minut, så det øverste lag ikke bliver brændt. Myslien skal have fået lidt farve og føles tør og sprød, når den er færdig.

6. Smagssættes med f.eks. kanel, vanilje eller kardemomme.

Tip: Du kan sagtens bruge kokosolie i stedet for rapsolie. Så skal du først varme kokosolien i mikrobølgeovnen, så den bliver flydende.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon