Morgenmadsbudding x 4

Tomme syltetøjsglas med låg er meget velegnede.
Artikel udgivet den 17-02-2022
En mættende morgenmad, der klargøres om aftenen, sættes i køleskabet natten over og er klar til servering næste morgen.
Tilberedningstid: 6 timer
1 portion
INGREDIENSER
Budding
- 0,5 dl havregryn – OBS: ikke fiberberigede 0,75 dl laktosefri mælk
- 0,5 dl laktosefri tyrkisk yoghurt 2 tsk. chiafrø
Smagsvariant 1:
- 0,25 tsk. vaniljepulver
- 1 spsk. hindbærsyltetøj
- 0,5 dl friske eller frosne hindbær
Smagsvariant 2:
- 2 tsk. ahornsirup
- 0,5 dl blåbær
Smagsvariant 3:
- 2 tsk. kakao
- 1 tsk. ahornsirup
- 0,5 banan
Smagsvariant 4:
- 1 spsk. jordnøddesmør
- 1 tsk. ahornsirup
- 0,5 banan
SÅDAN GØR DU
1. Bland havregryn, mælk, yoghurt og chiafrø i et syltetøjsglas, der rummer 2 dl.
2. Sæt låget på, og omryst grundigt.
3. Åbn glasset, og tilsæt den ønskede smagsvariant.
4. Rør rundt med en ske. Stilles i køleskabet natten over.
5. Tages ud af køleskabet og serveres med tilbehør efter smag, f.eks. frugt eller bær.