SPINATSUPPE MED HALVE ÆG

Suppen er både mættende og kaloriefattig.

Spinat indeholder jern og folsyre, som er særligt vigtigt for kvinder under graviditet. Suppen er både mættende og kaloriefattig. Hvis du har lidt skinke eller nogle kyllingestykker, kan du komme det i suppen for at øge mængden af protein.

Tilberedningstid: 30 min

SÅDAN GØR DU
1. Lad spinaten tø halvt op, og hak den groft.

2. Forårsløget pilles og hakkes fint.

3. Svits spinat og forårsløg i smør eller olie i et par minutter. Drys maizena over, og tilsæt vand.

4. Tilsæt fonden, og lad suppen koge i ca. 10 minutter under låg.

5. Tilsæt fløden, og smag til med salt, peber og evt. revet muskat.

6. Æggene koges hårde, pilles, skæres i halve eller kvarte og serveres til suppen.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon