SPINATSUPPE MED HALVE ÆG

Suppen er både mættende og kaloriefattig.
Artikel udgivet den 25-02-2022
Spinat indeholder jern og folsyre, som er særligt vigtigt for kvinder under graviditet. Suppen er både mættende og kaloriefattig. Hvis du har lidt skinke eller nogle kyllingestykker, kan du komme det i suppen for at øge mængden af protein.
Tilberedningstid: 30 min
Læs mere
QUORNSOVS MED SQUASHPASTAINGREDIENSER (4 portioner)
- 500 g frossen hel spinat
- 1 forårsløg (den grønne del)
- 1 spsk. smør eller olie
- 2 spsk. maizenamel
- 12 dl vand
- 3 spsk. koncentreret kyllinge- eller grøntsagsfond uden løg
- 1,5 dl laktosefri madlavningsfløde eller havrefløde
- Salt og peber
- 1 knsp. revet muskat (evt.) 4 æg
SÅDAN GØR DU
1. Lad spinaten tø halvt op, og hak den groft.
2. Forårsløget pilles og hakkes fint.
3. Svits spinat og forårsløg i smør eller olie i et par minutter. Drys maizena over, og tilsæt vand.
4. Tilsæt fonden, og lad suppen koge i ca. 10 minutter under låg.
5. Tilsæt fløden, og smag til med salt, peber og evt. revet muskat.
6. Æggene koges hårde, pilles, skæres i halve eller kvarte og serveres til suppen.