TAG ET SKRIDT FOR IBD

– OG HJÆLP BØRN MED IBD

Gennem kampagne “Tag et skridt for IBD” inviterer Takeda alle med IBD og deres pårørende til at tage skridtet mod et bedre helbred.

Artikel udgivet den 21-09-2020

HVORDAN FORLØBER KAMPAGNEN?

Gennem appen Carrot Wellness kan du tilmelde dig kampagnen Tag et skridt for IBD. Appen giver dig et dagligt mål for antallet af skridt afhængig af din fysiske form. Fra 17. april 2020 og en måned frem kan du registrere dine skridt i appen, og for hver dag du opnår dit daglige mål, donerer Takeda 10 kroner til CCF.

Både patienter og pårørende kan deltage og tage skridt for IBD. Kampagnen løber over en måned hvor der kan blive indsamlet op til 100.000 kr. På Verdens IBD-dag den 19. maj 2020 vil Takeda så overrække det indsamlede beløb til CCF. Og hos Takeda bliver alle medarbejdere også opfordret til at deltage i kampagnen og tage skridt for IBD.

”Hos Takeda sætter vi patienten først, og motion er vigtigt for patienter med IBD. Derfor har vi lanceret denne kampagne, der skal motivere patienter og pårørende til at tage det første skridt. Og forhåbentlig vil rigtig mange deltage, sådan at beløbet til CCF kan blive så stort som muligt”, siger Britta Smedegaard Andersen, der er ansvarlig for samarbejde med patientforeninger hos Takeda.

VIL RAMME 100.000

For CCF er kampagnen en naturlig forlængelse af projektet Vi er her for jer, som startede i december 2019. Vi er her for jer fokuserer på at hjælpe ny-diagnosticerede mave-tarm-patienter og deres pårørende. Første skridt i projektet var et arrangement på børneafdelingen for mave-tarm-lidelser på Odense Universitets Hospital, hvor CCF spredte glæde med sang og gaver op mod jul.

Gåseøjne

Kampagnen er en god mulighed for, at vores medlemmer får gjort noget godt for deres helbred. At de så samtidig kan gøre en forskel for børn med IBD, er jo fantastisk

Charlotte Nielsen, landsformand for CCF

”Jeg håber virkelig at vores medlemmer vil gå sammen om denne udfordring, så vi kan få samlet penge ind til børn med IBD. Vi går efter at ramme en donation på 100.000 kr., så jeg vil opfordre alle til at tilmelde sig og sprede budskabet om kampagnen,” siger Charlotte Nielsen.

Sådan bliver du klar til at deltage:

Hvis du vil være med til at gøre noget godt for dit eget helbred og samtidig samle penge ind til børn med IBD, så skal du bare følge disse skridt for at gøre dig klar til deltage: (registrering mulig fra 1. april)

 1. Download og installer app’en: Carrot Wellness Hent app til iPhone // Hent app til Android  
 2. Tryk “tillad” når app’en vil bruge bluetooth og sende meddelelser
 3. Tillad app’en må forbinde til Apple Health Data (eller Google Play) ved at slå “alle kategorier” til og trykke på “Tillad”
 4. Log ind i appen ved at bruge dit telefonnummer: “Log in with number”
  (Log ikke ind som gæst eller via Facebook)
 5. Vælg landekode Danmark ved at klikke på flagikon og finde det danske flag
 6. Indtast dit telefonnummer og tryk ”Send”
 7. Du vil nu få en koden på SMS. Indtast den i app’en og tryk på “Continue”
 8. Swipe til højre i app’en og find fanen: Tag et skridt for IBD
 9. Indtast din email og tryk på ”Share Steps”
 10. Du vil nu modtage en email, hvor du skal bekræfte din deltagelse via et link i mailen.
  Efter du har gjort det, skal du klikke på ”Opdater” i app
  .
 11. Sådan! Nu er du klar til at deltage i Tag et skridt for IBD-kampagnen fra d. 16. april.

Hvis du oplever problemer med installation eller brug af appen eller hvis du bruger Huawei, så skriv en mail til smb.takedaibd@takeda.com

Kampagnen er en oplagt mulighed for at kickstarte nogle gode motionsvaner, så skynd dig at downloade appen, få de gode sko på og vær med til at gøre en forskel for børn med IBD!

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon