TERYAKILAKS MED SESAMFRØ & PAK-CHOI

Servér laksen med basmatisris og pak-choi.
Artikel udgivet den 25-02-2022
Pak-choi er en asiatisk kålsort, som du finder i grøntsagsafdelingen. Den ligner bladbede, men er lidt mindre. Brug gerne de grønne dele.
Tilberedningstid: 30 min
4 portioner
INGREDIENSER
- 4 laksefileter
- 1,5 dl teriyakisovs
- 3 spsk. sesamfrø 1 bundt pak-choi 1 rød peberfrugt
- 1 spsk. hvidløgsolie
Tilbehør
- 4 portioner basmatiris
SÅDAN GØR DU
1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Sæt ovnen på 225 grader.
2. Læg laksefileterne i et ovnfast fad. Hæld teriyakisovs på hver filet, og drys sesamfrø over. Steges i ovnen i 10-15 minutter, alt efter hvor gennemstegt du vil have laksen.
3. Pak-choierne skæres i mindre stykker, og peberfrugten skæres i strimler.
4. Svits peberfrugt og pak-choi i hvidløgsolie på en pande i ca. 5 minutter.
5. Servér laksen med basmatisris og pak-choi.