TERYAKILAKS MED SESAMFRØ & PAK-CHOI

Servér laksen med basmatisris og pak-choi.

Pak-choi er en asiatisk kålsort, som du finder i grøntsagsafdelingen. Den ligner bladbede, men er lidt mindre. Brug gerne de grønne dele.

Tilberedningstid: 30 min

SÅDAN GØR DU

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Sæt ovnen på 225 grader.

2. Læg laksefileterne i et ovnfast fad. Hæld teriyakisovs på hver filet, og drys sesamfrø over. Steges i ovnen i 10-15 minutter, alt efter hvor gennemstegt du vil have laksen.

3. Pak-choierne skæres i mindre stykker, og peberfrugten skæres i strimler.

4. Svits peberfrugt og pak-choi i hvidløgsolie på en pande i ca. 5 minutter.

5. Servér laksen med basmatisris og pak-choi.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon