TYKMÆLKSBRØD

Gær- og hævefrit brød uden gluten, der er velegnet til nedfrysning i skiver. Fyldt med sunde fibre, korn og kerner.

Artikel udgivet den 25-02-2022

Gær- og hævefrit brød uden gluten, der er velegnet til nedfrysning i skiver. Fyldt med sunde fibre, korn og kerner.

SÅDAN GØR DU

1. Sæt ovnen på 175 grader. Bland alle de tørre ingredienser, bortset fra boghvede.

2. Boghveden skylles i kogende vand og drypper af i en si.

3. Bland boghvede, tykmælk og sirup med de tørre ingredienser. Blandes godt til en blød, klæbrig dej.

4. Smør to brødforme a 1½ liter. Strø knækket havre i bunden.

5.Dejen fordeles i formene og bages nederst i ovnen i ca. 80-90 minutter.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon