fbpx

Om os

Denne hjemmeside, Lev med IBD, er udviklet og ejet af Takeda Pharma A/S.

Formålet med Lev med IBD er at oplyse om IBD – Crohns sygdom (Morbus Crohn) og colitis ulcerosa, om årsager, behandling og vejlede patienterne i, hvordan de kan leve med deres IBD.

Alle teksterne er valideret af :

  • Torben Knudsen, ledende overlæge dr.med., ph.d., gastromedicinsk afdeling, Sydvestjysk Sygehus
  • Klaus Theede, overlæge, ph.d., Gastroenheden, medicinsk sektion, Hvidovre Hospital.
  • Johan Burisch, MD, PhD, gastromedicisnk afdeling, Nordsjællands Hospital

Om Takeda Pharma A/S

Takeda Pharma A/S er et datterselskab til Japans største medicinalvirksomhed Takeda Pharmaceutical International Limited. Vi er blandt de førende leverandører af receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin og leverer omkring hver 6. pakning af medicin, der sælges på danske apoteker.

Vi har en bred produktportefølje, hvor lægemidler indenfor onkologi og gastroenterologi udgør vores innovative fokusområder. Vi har desuden en lang række af både receptpligtige og håndkøbslægemidler af lokal karakter, der støtter op om vores fokusområder.

Det er vigtigt for os at være stærkt repræsenteret i Danmark. Vores danske hovedkontor ligger på Dybendal Alle 10 i Taastrup, hvor den danske ledelse og cirka 200 medarbejdere fra medicinsk information, salg & marketing, produktion, juridisk afdeling og administrative funktioner har kontor. I Hobro har vi en tabletproduktion med cirka 50 medarbejdere.

Vores virksomhed er baseret på vores filosofi “Takeda-isme”, der er bygget på Integritet, Retfærdighed, Ærlighed og Vedholdenhed, og som er udviklet gennem virksomhedens mere end 230 års-historie. Vores aktiviteter tager altid udgangspunkt i vores mission. Vi stræber efter øget sundhed for patienter i hele verden ved at være førende inden for innovative løsninger.

Du kan læse mere om Takeda Pharma A/S. , hvad vi laver og vores produkter på vores hjemmeside.