Om os

Denne hjemmeside, Lev med IBD, er udviklet og ejet af Takeda Pharma A/S.

Formålet med Lev med IBD er at oplyse om IBD – Crohns sygdom (Morbus Crohn) og colitis ulcerosa, om årsager, behandling og vejlede patienterne i, hvordan de kan leve med deres IBD.

Alle teksterne er valideret af :

  • Torben Knudsen, ledende overlæge dr.med., ph.d., gastromedicinsk afdeling, Sydvestjysk Sygehus
  • Klaus Theede, overlæge, ph.d., Gastroenheden, medicinsk sektion, Hvidovre Hospital.
  • Johan Burisch, MD, PhD, gastromedicisnk afdeling, Bispebjerg Hospital

OM TAKEDA PHARMA A/S

Takeda Pharma A/S er et datterselskab til Japans største lægemiddelvirksomhed Takeda Pharmaceutical International Limited. Det er vigtigt for os at være stærkt repræsenteret i Danmark. Vores danske hovedkontor har adresse på Delta Park 45, 2665 Vallensbæk Strand, hvor den danske ledelse og cirka 80 medarbejdere fra medicinsk information, salg & marketing, market access og public affairs afdelinger samt administrative funktioner har kontor.

Vores forskning og udvikling fokuserer på fire områder: onkologi, gastroenterologi, centralnervesystemet og sjældne diagnoser, samt plasmabaserede behandlinger og vacciner.

Vores virksomhed er baseret på vores filosofi “Takeda-isme”, der er bygget på Integritet, Retfærdighed, Ærlighed og Vedholdenhed, og som er udviklet gennem virksomhedens mere end 230 års-historie. Vores aktiviteter tager altid udgangspunkt i vores mission. Vi stræber efter øget sundhed for patienter i hele verden ved at være førende inden for innovative løsninger.