QUORNSOVS MED SQUASHPASTA

Foto: Ulrika Pousette.

Hvis du vil have børnene til at spise mere vegetarisk, er denne ret virkelig god at begynde med. Quornfars eller hakket kød – børnene kan ikke smage forskel!

SÅDAN GØR DU

1. Hak forårsløg og chili fint. Smelt lidt smør i en pande, og svits forårsløg og chili kort. Quornfarsen tilsættes og steges under omrøring, så den smuldrer.

2. Tomatpuréen tilsættes og steger med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, salt, peber, krydderurter og grøntsagsfond. Rør det hele sammen, og lad simre i ca. 10minutter. Tilsæt evt. 1 dl vand.

3. Tilsæt fløden, og smag evt. til med flere krydderier. Lad simre i 6-8 minutter.

4. Kog noget vand i en gryde. Striml squashene på langs med en grøntsagsstrimler, ostehøvl eller kartoffelskræller. Kog strimlerne i 1-2 minutter, og hæld vandet fra.

5. Servér quornsovsen med squashpasta, revet parmesan og en lækker salat.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon