QUORNSOVS MED SQUASHPASTA

Foto: Ulrika Pousette.
Artikel udgivet den 17-02-2022
Hvis du vil have børnene til at spise mere vegetarisk, er denne ret virkelig god at begynde med. Quornfars eller hakket kød – børnene kan ikke smage forskel!
Læs mere
SPINATSUPPE MED HALVE ÆGINGREDIENSER (4 portioner)
- 3 forårsløg (den grønne del)
- 1 rød chili (alt efter ønsket styrke)
- 500 g quornfars
- 2 spsk. tomatpuré
- 500 g hakkede tomater 1 tsk. oregano
- 1 tsk. rosmarin
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. ramsløg
- 1 spsk. løgfri grøntsagsfond
- 2 dl laktosefri madlavningsfløde 2 squash
- Revet parmesan smør
- Salt
- Friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1. Hak forårsløg og chili fint. Smelt lidt smør i en pande, og svits forårsløg og chili kort. Quornfarsen tilsættes og steges under omrøring, så den smuldrer.
2. Tomatpuréen tilsættes og steger med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, salt, peber, krydderurter og grøntsagsfond. Rør det hele sammen, og lad simre i ca. 10minutter. Tilsæt evt. 1 dl vand.
3. Tilsæt fløden, og smag evt. til med flere krydderier. Lad simre i 6-8 minutter.
4. Kog noget vand i en gryde. Striml squashene på langs med en grøntsagsstrimler, ostehøvl eller kartoffelskræller. Kog strimlerne i 1-2 minutter, og hæld vandet fra.
5. Servér quornsovsen med squashpasta, revet parmesan og en lækker salat.