TOMATSUPPE MED MOZZARELLA

Serveres med frisk basilikum og mozzarella.

Tomater indeholder antioxidanten lycopen, som faktisk bliver endnu sundere, når den er opvarmet.
Hvis du ønsker en kraftigere suppe, kan du tilsætte et skvæt hvidvin. Hvis du kommer glutenfri pasta i, bliver suppen mere mættende – perfekt til udflugten!

SÅDAN GØR DU

1. Forårsløget hakkes og svitses i olie i en gryde. Tilsæt de tørrede franske urter, og lad dem svitse med et øjeblik.

2. Tilsæt evt. vin, hakkede tomater, kyllingefond, vand og sukker. Lad suppen småsimre i 20 minutter.

3. Blend suppen jævn med en stavblender, tilsæt fløden, og lad småsimre i yderligere 5-10 minutter.

4. Skær mozzarellaen i tern, og hak basilikummen. Smag til med salt og peber.

5. Serveres med frisk basilikum og mozzarella.

DOWNLOAD

SPØRGEGUIDE

Jo bedre du er forberedt til undersøgelsen, jo mere kan du tage del i samtalen ved for eksempel at huske at stille de spørgsmål, der er vigtigst for dig og dit behandlingsforløb.

Download ikon